Bonjour Pikk Pakk táskarendező

March 20, 2017

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a nagy női pakolós táskák a mumusaim. Akár 3, akár 23 dolgot pakolok bele, soha nem találom benne azt, amit éppen keresek. Olyan, mint Mary Poppins táskája, csak fordított verzióban. Elnyeli a dolgokat. Hányszor borítottam ki mérgemben a padlóra a teljes tartalmát……

Amikor Hanna megérkezett, beköltözött életünkbe egy csodaszép praktikus, és hatalmas babatáska. Mindennek megvan a maga helye benne. Amikor nagyobb utakra megyünk, abba pakolok. Az viszont hamar kiderült, hogy amikor csak egy városi sétára indulunk, teljesen felesleges magammal cipelni.

Mik a városi séta kellékei: pelenka, popsitörlő, innivaló, ennivaló, cumi, plusz takaró, rágóka, játékok, és váltás ruha. Nos, ha ezeket egy sima női táskába próbálja az ember elrendezni, az katasztrófa. Tudom, mert kipróbáltam.

A megoldást nemrég találtam meg, a Pici Piacon!

 

BONJOUR  PIKK PAKK a táskarendező

Egyszerű és nagyszerű. Természetesen nekem a 3 méretből a legnagyobbra volt szükségem…

Eszter a babavárása idején találta ki és fejlesztette tökéletesre termékét, ami sok Hölgynek, Lánynak, Asszonynak, Anyukának, Nagymamának az életét könnyíti meg!

Van benne nagyobb pakolós zseb, cipzáras tároló rész, Cumisüveg leszorító a pakolós részen….

A táskarendező nem csupán a „rendezés” szempontjából könnyíti meg az életünket, hanem könnyebbé teszi a táskák közötti váltogatást, a rendezőt ugyanis egy mozdulattal tehetjük át az egyterű fashion táskából, a másikba, vagy akár hátizsákba.

 

 

 

a PIKK PAKK márkát itt találjátok:

https://www.facebook.com/pikkpakktaskarendezo/

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 by Jessica Priston. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now